• FRI FRAKT
  • FRIA RETURER
  • 3 ÅRS GARANTI

BESTÄLLNING

När skickas min order?

Alla beställningar gjorda före kl 11 (CET) skickas samma dag. Beställningar gjorda därefter eller på helgdag skickas nästa arbetsdag. Du får e-post med spårningsnummer när ditt paket har skickats.

Hur kan jag spåra min beställning?

När din vara har skickats kommer du att få e-post med ett spårningsnummer. Har det gått mer än två arbetsdagar sedan du beställde varan och du har fortfarande inte fått ett spårningsnummer bör du kontakta oss på info@greiszwatches.com och vi vill hjälpa dig.

När får jag min beställning?

Vi strävar efter att du ska få din beställning så fort som möjligt. När din beställning har lagts, behandlas den av lagret följande

Hur mycket kostar frakten?

Greisz watches bjuder på frakt och eventuell retur. 

Vad är det för leveranstid?

Vi levererar i Sverige 1-7 arbetsdagar efter beställning. Under normala förhållanden levereras paketen snabbt.

Skadat paket?

När du hämtar ut paketet hos ditt fraktombud bör du kontrollera att paketet är helt. Skulle försändelsen vara skadad bör du anmäla det snarast där du hämtar paketet.

 

Vatten

Alla våra klockor har vattentäthet som med definition 5 ATM. Klarar dusch, bad, simning, snorkling,segling och fiske. Bör inte användas vid dykning.

I fuktig miljö och i vattenkontakt är det viktigt att kronan (skruven på sidan som används för att ställa in tiden) är intryck mot klockan. Användning eller justering av kronan bör ske i torr miljö. Efter kontakt med klorerat eller saltvatten, rengör klockan omedlebart med rent vatten och torka med en mjuk trasa. 

Vattentålighet inte är ett permanent tillstånd. Packningar och tätningar som används för att täta klockan försämras över tiden och måste bytas ut.

Armband

Armbanden bör hanterasAlla våra klockor har vattentäthet som med definition 5 ATM. Klarar dusch, bad, simning, snorkling,segling och fiske. Bör inte användas vid dykning.

Batteritid

Vi använder batteri som strömkälla och därmed behöver klockan inte dras upp. Batterilivslängden för GREISZ-klockor är ca 10 år (den genomsnittliga livslängden för ett quartzklockbatteri är 1 - 3 år). När ett batteri inte längre kan driva klockan, byt det omedelbart. Annars riskerar du att batteriet läcker och orsakar skador på mekanismen.

Urverk

Vi använder schweiziska Ronda 762 för att säkerställa tidtagningen. Quartzurverk är den mest exakta typen av urverk som för närvarande produceras. 

Rengöring

Använd en mjuk och fuktig trasa för att rengöra klockan och torka sedan av med en mjuk och torr trasa. Metallarmband kan rengöras med milt tvålvatten och en mjuk tandborste.

Stötar

Plötsliga stötar på din klocka kan leda till eventuella skador på boetten, urverket, kristallen, urtavlan och visare och ogiltigförklarar din garanti. Om klockan råkar ut för en olycka och inte fungerar som önskat kommer klockan att behövas lämnas in på service.

Extrema temperaturer

Fukt och snabba temperaturförändringar kan påverka tidtagning och vattentålighet på de flesta klockor.

Kemikalier

Direktkontakt med kemikalier, tex parfym, kosmetika, handsprit, tvättmedel, lösningsmedel etc. kan skada och missfärga boetten, packningar, armband på en klocka.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen