• FRI FRAKT
  • FRIA RETURER
  • 3 ÅRS GARANTI

Garanti

Alla produkter täcks av 3 års garanti (2 år + 1 år vid registrering), giltigt från inköpsdatumet. Garantin täcker tillverkningsfel på själva klockan (urverk, boett och glas). Annat som inte har nämnts ovan täcks inte av denna garanti. Återbetalningskostnader täcks av Greisz Watches. Om Greisz Watches inte kan hitta några fel som anges ovan, kommer produkten att returneras till kunden. Observera att reparationer/utbyten i följande fal inte ingå i garantin:

Fel eller skador orsakad av felaktig användning eller slarv (slag, fall, bucklor, krossat glas etc).

Fel eller skador orsakad av felaktig reparation, felaktigt byte eller skada orsakad av eld eller vatten, eller en naturkatastrof som till exempel en jordbävning.

Estetiska förändringar som inträffar vid normalt slitage och åldrande (mindre repor osv: på boetten och/eller glaset, förändring av färgen på armbandet och avskalning av pläteringen).

Om butik och inköpsdatum inte anges i garantin eller om informationen har skrivits om på certifikatet.

Om garantin inte lämnas tillsammans med klockan. Bytesersättning kommer att debiteras även under garantitiden. Boett, urtavla, visare, glas, armband elelr andra delar därav kan ersättas med icke originaldelar om orignalen inte är tillgängligt. Denna garanti garanterar att du kan få gratis reparation i enligthet med villkor som anges här och inom den angivna garantin och ska inte begränsa kundens lagliga rätt.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen